MERSİN / ERDEMLİ - Kargıpınarı Anadolu Lisesi

Mrt

Değerler Eğitimi Mart ayı etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencileri tarafından, öğretmenlerimiz ve velilerimiz ile Sevgi,Saygı,Hoşgörü ve Eski Topraklar konulu röportaj gerçekleştirilerek öğrencilerimizde farkındalık oluşturulmaya ve geliştirilmeye çalışılmıştır.Etkinliklerimiz Tarih öğretmenimiz Seval DİK ve Rehber Öğretmenlerimiz Burçak AYDIN GÜLLÜ ve Pınar DEMİR danışmanlığında , öğrencilerimiz Ceren ÜNAL 9-H , Duygu ARSLAN 9-H,Furkan OĞUZ 9-H,Mertcan AYTEKİN 9-H,Mislina BERBER 9-H,Sevim YÜKSEL 9-H tarafından yürütülmüştür.

Eyl

eTwinning Ödülü alarak ve okulmuzun Avrupa Kalite Etiketi almasını sağlayarak eTwinning Okulu olmasını sağlayan okulumuz eTwinning ekibinde bulunan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz 15 Aralık 2020  tarihinde Haziran 2022 tarihine kadar geçerli eGüvenlik rozetini almaya hak kazanmıştır.

Okulumuz Öğretmen ve Öğrencileri ile Su Müzesine Gezi Düzenledik.

Ara

Okulumuz Öğrencileri ve Öğretmenlerimiz Anıtkabir´e ziyaret gerçekleştirdiler.

Orta Doğu Teknik Üniversitesinin çeşitli bölümleri gezilerek tanıtımı yapıldı.