MERSİN / ERDEMLİ - Kargıpınarı Anadolu Lisesi

Nis

Okulumuzun dahil olduğu Akran Arabuluculuğu Projesi kapsamında Rehberlik Servisimiz tarafından 9. Sınıf öğrencilerimize "Akran Arabuluculuk ve Çatışma Çözme" sunumu yapışmıştır.

Nis

Okulumuz öğretmenleri Nil Özen KADİŞ, Pınar DEMİR ve BT Rehber öğretmeni Fatih SEZER ‘in çalışmaları ile eTwinning okul etiketi alınmıştır. Projeleriyle eTwinning çalışmalarında emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Erdemli Ted Koleji  tarafından düzenlenen 14 Mart Dünya Pi Günü Matematik bilgi yarışmasında okulumuzu başarıyla temsil ettiler. Okulumuz Matematik Öğretmeni Gözde SARAR rehberliğinde hazırlanan öğrencilerimiz Sude Naz ŞİMŞEK, Azra Nur GÖKALP , Elif KUYUBAŞI, Mustafa TÜRER katılımlarından dolayı tebrik ederiz.

Şbt

Okulumuz öğretmenlerinden Nil ÖZEN KADİŞ Sinem YALÇINKAYA Burçak AYDIN GÜLLÜ Saim ÖZBAY’in çalışması sonucu başvurusu yapılan Erasmus ‘ ta Akreditasyon a  okulumuz kabul edilmiştir. Emeği geçen tüm öğretmenlerinize  teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuz Rehber Öğretmen Burçak AYDIN GÜLLÜ tarafından 9.ve 10. sınıf öğrencilerine Sağlıklı Yaşam ve Hijyen konulu sunum gerçekleştirilmiştir.

Şbt

Lefke Avrupa Üniversitesi tarafından üniversite ve bölümleri hakkında bilgilendirme yaptılar.

Ara

Sınavların kapsam geçerliğinin artırılması ve öğrencilerin sınavlara daha bilinçli hazırlanması için hangi konu/kazanımdan kaç soru sorulacağını gösteren konu soru dağılım tabloları hazırlanmıştır. Ülke geneli yapılacak ortak sınavlar; 6. sınıflarda Türkçe ve matematik derslerinden 16 adet çoktan seçmeli sorudan oluşan testlerle, 9. sınıflarda ise Türk dili ve edebiyatı ile matematik derslerinden 20 adet çoktan seçmeli sorudan oluşan testlerle gerçekleştirilecektir.

Ara

Kas

Kültürün İzinde Projesikasaım ayı çalışmaları kapsamında öğrencilerimz tarafından hazırlanan yöresel lezzetler konulu kısa film çalışması.

Kas

Mezunlarımızla ve Başarılarımızla Bir Yılı Daha Bitirdik

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf AÇIKYÖRÜK ve şube müdürü Mustafa GÜLEGE'in katılımlarıyla yeni binamızda kütüphanemizin açılışını gerçekleştirdik.