MERSİN / ERDEMLİ - Kargıpınarı Anadolu Lisesi

"Nature ıs Callıng Us/Doğa Bizi Çağırıyor" E-Twinning Projesi

Kargıpınarı Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Yeliz HEPSAĞ rehberliğinde yürütülen olan e-twinning "Nature Is Callıng Us/Doğa Bizi Çağırıyor" projesinin çalışmaları eylül ayında başlamıştır.

MERSİN - Erdemli Kargıpınarı Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Yeliz HEPSAĞ rehberliğinde yürütülmekte  olan e-twinning "Nature Is Callıng Us/Doğa Bizi Çağırıyor" projesinin çalışmaları eylül ayında başlamıştır.

Projemiz, tüm öğrencilerimizde doğa sevgisi ve çevre bilinci farkındalığını oluşturma ve yaşadığı dünyaya sahip çıkan, sahip oldukları güzellikleri koruyan bir nesil yetiştirme amacı taşımaktadır.Bu amaç doğrultusunda proje ortağı tüm okullar ile yapılacak işbirlikçi çalışmalar ile öğrencilerin bilişim teknolojilerinden faydalanarak tüm proje ortağı okulların öğrencileri ile iletişim kurmaları ve ortak hedefe yürümeleri sağlanacaktır.Etkinlikler oluşturulurken web 2.0 araçlarının kullanımı konusunda etkin öğrenme gerçekleştirilirken yapılacak İngilizce açıklamalar ile de yabancı dil kullanım  pratiği kazanmaları sağlanacaktır.

Projemiz 2019 Eylül 2020 Mayıs ayları arasında sürdürülecektir. (Tarih: 03-10-2019)

16-10-2019

Yayın: 27.11.2020 - Güncelleme: 29.02.2024 10:07 - Görüntülenme: 237