MERSİN / ERDEMLİ - Kargıpınarı Anadolu Lisesi

eTwinning Haberler

Ock

Okulumuz kuruculuğunu Erzurum Cumhuriyet Anadolu Lisesi ile paylaştıgı I Have Health In My Basket /Sepetimde Sağlık  Var etwinning projesinin Ocak ayındaki calışmasında tüm ortak okullar işbirligi ile öğrenci  ve velilere yönelik "Ergenlikte doğru besin  Seçimi" ile ilgili bir broşür hazırladılar.

Ara

I Have Health In My Basket-Sepetimde Sağlık Var e-Twinning Projesi logo ve afiş tasarım yarışmasında birinci olduk.

Ekm

2019-2020 yılında okulumuzda yürütülen iki e-Twinning projesi Kalite Etiketi ile ödüllendirildi.Yürütücülüğünü Okul Müdür Yardımcısı Yeliz HEPSAĞ'ın yaptığı "The Nature Is Callıng Us" "Doğa Bizi Çağırıyor"projesi ve Okul Rehberlik ve Psk.Danışman Öğretmeni Pınar DEMİR'in yürütttüğü "Forward Wıth Traınıng Coachıng" "Eğitim Koçluğu İle İleriye" projeleri Ulusal Ajans uzmanlarının incelemeleri sonucunda Kalite Etiketlerine layık görülmüştür.Öğretmenlerimizi ve tüm proje öğrencilerimizi gayretlerinden dolayı tebrik ederiz.

Ekm

Kargıpınarı Anadolu Lisesi kuruculuğundaki e-Twinning projesi I Have Health In My Basket/Sepetimde Sağlık Var projesi 01/10/2020 tarihi itibariyle çalışmalarına başladı.

Ara

E-Twinning projemiz Nature Is Calling Us  Doğa  Bizi Çağırıyor projesi çerçevesinde poster yarışması düzenlendi.

Kas

30 Ekim2019 Çarşamba günü "Doğa Bizi Çağırıyor-The Nature Is Calling Us" eTwinning projesi ortakları eTwinning portalı ile canlı bağlantı ile proje değerlendirme toplantısı yaptılar.

Ekm

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında yürütmüş olduğumuz "Let's Meet İn The Letters/Mektuplarda Buluşalım" Projesi Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir.

Ekm

Kargıpınarı Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Yeliz HEPSAĞ rehberliğinde yürütülen olan e-twinning "Nature Is Callıng Us/Doğa Bizi Çağırıyor" projesinin çalışmaları eylül ayında başlamıştır.

Okulumuz E Twinning Projesi Mektuplarda Buluşalım! çalışmalarından kareler